Η εταιρεία

Η επιχείρησή μας ξεκίνησε το 2014 η οποία είναι μια νέα δουλειά και βασίζεται επάνω στα καινούργια και αξιόπλοα σκάφη μας. Όλα καινούργια καθώς και οι μηχανές τους. Το σκεπτικό της επιχείρησης είναι να προωθήσουμε τουριστικά τους Παξούς με γνώση προς τον πελάτη με το έμπειρο προσωπικό και δίπλα ακριβώς και σε απόσταση 10 μέτρων υπάρχει το εστιατόριο MEDITERRANEO που μπορείτε να παραγγείλετε σάντουιτς της αρεσκείας σας καθώς και την αγορά κρασιού καθώς και νερού σε τιμές χαμηλές.
Κάθε μέρα με λαχνό θα γίνεται και μία προσφορά του εστιατορίου MEDITERRANEO στους εκλεκτούς μας πελάτες.

PAXOI BOATS

Το 2014 ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας με 9 καθ’ ολοκλήρου καινούργια και αξιόπλοα σκάφη, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα και άριστες προδιαγραφές.
Το προσωπικό και η διεύθυνση της εταιρείας μας με την πολύχρονη εμπειρία τους προσφέρουν στον πελάτη, την καλύτερη δυνατότητα ώστε να εξερευνήσουν, να απολαύσουν και να χαλαρώσουν στους μαγευτικούς και καταπράσινους Παξούς.
Σε απόσταση 10 μέτρων βρίσκεται το εστιατόριο MEDITERRANEO με υπέροχη μεσογειακή κουζίνα αλλά και την δυνατότητα να προμηθεύει γρήγορο φαγητό όπως σάντουιτς, νερό, αναψυκτικά και κρασί σε χαμηλές τιμές για να συνοδεύουν τους πελάτες μας στις εξορμήσεις τους.
Οι τιμές μας για την ενοικίαση των σκαφών είναι προσιτές ώστε να μπορεί ο πελάτης να απολαύσει και να χαρίσει στον ίδιο και στα αγαπημένα του πρόσωπα ονειρεμένες και αξέχαστες στιγμές ξεκούρασης και εξερευνήσεων στο υπέροχο σύμπλεγμα των Παξών.

Phone: +302662032678
Παξοί, Γάιος 490 82